Akhirnya Terjawab Ghaddar Sah Tidak Sertai Melaka United

Akhirnya Terjawab Ghaddar Sah Tidak Sertai Melaka United|HAJAT Melaka United (MU) mendapatkan khidmat Mohammed Ghaddar musim depan berkecai apabila penyerang Lubnan itu menolak tawaran yang dikemukakan.

Akhirnya Terjawab Ghaddar Sah Tidak Sertai Melaka United

Timbalan Presiden Persatuan Bolasepak Melaka United (MUSA), Datuk Mohd Yusoff Mahadi ketika dihubungi mengesahkan keputusan pemain Johor Darul Ta'zim (JDT) itu.

Menurutnya, Ghaddar sepatutnya memberi jawapan Khamis lalu namun hanya berbuat demikian hari ini.

"Kami akur dengan keputusan Ghaddar. Itu pilihannya walaupun JDT pada dasarnya sudah bersetuju memberi pelepasan walaupun dia masih memiliki kontrak bersama pasukan Harimau Selatan berkenaan," katanya.

Yusoff berkata, keputusan Ghaddar itu bermakna pihaknya kini terpaksa mencari pengganti dan menyerahkan kepada ketua jurulatih, Eduardo Almeida untuk membuat pilihan.

Setakat ini, MU memiliki beberapa penyerang dan pemain sayap tempatan termasuk Nurshamil Abd Ghani, R Surendran dan R Gopinathan sambil mengekalkan pemain tengah dari Korea Jeon Woo Young.

Skuad Hang Tuah juga sudah mengenal pasti pemain tengah dari Filipina dan Indonesia bagi mengisi kuota import dari Asia Tenggara.

Sumber: BH Online

No comments

Powered by Blogger.