Live Streaming Myanmar vs Malaysia Piala AFF Mitsubishi Electric 21.12.2022

Live Streaming Myanmar vs Malaysia Piala AFF Mitsubishi Electric 21.12.2022|AKSI perlawanan Piala AFF Mitsubishi Electric 2022 yang dinantikan peminat bolasepak tempatan dimana pasukan Myanmar bakal menentang skuad Malaysia. Perlawanan hebat ini akan diadakan pada 21 Disember 2022, hari Rabu mulai jam 6:00 petang (waktu Malaysia) yang bertempat di Stadium Thuwunna, Yangon dalam aksi perlawanan Peringkat Kumpulan Piala AFF Mitsubishi Electric 2022. Berikut dikongsikan Live Streaming Malaysia vs Myanmar Piala AFF Mitsubishi Electric 2022 beserta keputusan penuh perlawanan.

Live Streaming Myanmar vs Malaysia Piala AFF Mitsubishi Electric 21.12.2022

Sedia maklum, Acara dwitahunan anjuran Persekutuan Bola Sepak ASEAN (AFF) ini sudah masuk ke edisi ke-14 penganjuran. Walaupun ia tidak termasuk dalam kalendar FIFA, tetapi ianya merupakan kejohanan dan pertandingan tertinggi di peringkat Asia Tenggara dan disertai oleh pasukan utama kebangsaan. Terdapat 10 buah pasukan yang dibahagikan kepada 2 kumpulan (A-B) dimana Malaysia telah diundi bersama pasukan Vietnam, Singapore, Laos dan Myanmar dalam Kumpulan B.


Live Streaming Myanmar vs Malaysia Piala AFF Mitsubishi Electric 21.12.2022

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan live streaming Malaysia vs Myanmar Piala AFF Mitsubishi Electric 2022 beserta siaran langsung di Astro Arena dan keputusan penuh yang akan dikemaskini secara langsung:

Info Siaran Langsung Malaysia vs Myanmar Piala AFF Mitsubishi Electric 2022

🏆 | PIALA AFF MITSUBISHI ELECTRIC 2022
⚽️ | MYANMAR VS MALAYSIA
📆 | 21 Disember 2022 (Hari Rabu)
⏰ | 6:00 petang (Waktu Malaysia)
🏟 | Stadium Thuwunna, Yangon

Video Live Streaming Malaysia vs Myanmar Piala AFF Mitsubishi 2022


Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆👆
*Sila refresh browser sekiranya mengalami sebarang masalah gangguan teknikal

Keputusan Penuh Perlawanan Malaysia vs Myanmar

Dalam perkembangan yang sama, Portal myinfosukan turut akan mengemaskini keputusan penuh Malaysia vs Myanmar Piala AFF Mitsubishi Electric 2022 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

         MYANMAR 🇲🇲 0-1 🇲🇾 MALAYSIA (FT)

⚽️ Faisal Halim 52'

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini!

No comments

Powered by Blogger.