Live Streaming Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 8.5.2023 (Siaran Langsung)

Live Streaming Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 8.5.2023 (Siaran Langsung)|AKSI perlawanan Sukan SEA 2023 Kemboja yang dinantikan peminat bolasepak tempatan dimana pasukan Malaysia bakal menentang pasukan Vietnam. Perlawanan hebat ini akan diadakan pada 8 Mei 2023, hari Isnin mulai jam 8:00 malam (Waktu Malaysia) yang bertempat di Stadium Prince, Phnom Penh dalam aksi perlawanan peringkat kumpulan Sukan SEA 2023. Berikut dikongsikan Live Streaming Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 2023 beserta keputusan penuh perlawanan.

Live Streaming Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 8.5.2023 (Siaran Langsung)

Sedia maklum, bagi acara bolasepak lelaki Sukan SEA 2023, sebanyak 10 pasukan yang mengambil bahagian yang telah dibahagikan kepada dua kumpulan. Malaysia telah diundi dalam Kumpulan B bersama Thailand, Vietnam, Laos dan Singapura. Manakala Kumpulan A terdiri daripada Kemboja, Indonesia, Myanmar, Filipina dan Timor-Leste. Kedua-dua kumpulan akan mengharungi dengan format round-robin satu pusingan dimana hanya juara dan naib juara bagi setiap kumpulan akan layak ke peringkat kalah mati iaitu di pusingan Separuh Akhir dan ke peringkat final bagi merebut pingat emas.


Live Streaming Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 8.5.2023 (Siaran Langsung)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan live streaming Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Info Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 2023

🏆  | SUKAN SEA 2023 KEMBOJA
⚽  | MALAYSIA VS VIETNAM
📆  | 8 Mei 2023 (Hari Isnin) 
⏰  | 8:00 malam (Waktu Malaysia)
🏟  | Stadium Prince, Phnom Penh

Video Live Streaming Thailand vs Malaysia Sukan SEA 2023


Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆👆
*Sila refresh browser sekiranya mengalami sebarang masalah teknikal

Artikel Berkaitan:


Keputusan Penuh Perlawanan Vietnam vs Malaysia

Dalam perkembangan yang sama, Portal myinfosukan turut akan mengemaskini keputusan penuh Malaysia vs Vietnam Sukan SEA 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

      🇲🇾 MALAYSIA (1) - (2) VIETNAM 🇻🇳 (FT)

⚽️ Aiman Afif 43’
⚽️ Nguyen Van Tung 7’ (P) 33’

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

No comments

Powered by Blogger.