Live Streaming JDT FC vs Kawasaki Frontale ACL 28.11.2023 (Siaran Langsung)

Live Streaming JDT FC vs Kawasaki Frontale ACL 28.11.2023 (Siaran Langsung)|AKSI perlawanan AFC Champions League 2023 yang dinantikan seluruh peminat bolasepak tempatan dimana pasukan JDT FC bakal menentang kelab Kawasaki Frontale FC dari Japan. Perlawanan hebat ini akan diadakan pada 28 November 2023, hari Selasa mulai jam 6:00 petang yang bertempat di Todoroki Athletics Stadium dalam aksi perlawanan peringkat kumpulan AFC Champions League (ACL) Musim 2023. Berikut dikongsikan Live Streaming Kawasaki Frontale FC vs JDT FC ACL 2023 beserta keputusan penuh perlawanan.

Live Streaming JDT FC vs Kawasaki Frontale ACL 19.9.2023 (Siaran Langsung)

Sedia maklum, peluang kedua-dua pasukan untuk bersaing di pusingan ke 16 dilihat adalah terbuka kerana pasukan JDT dan Kawasaki Frontale telah melepasi peringkat kumpulan pada edisi lepas. Kelebihan beraksi di gelanggang sendiri merupakan peluang yang harus dimanfaatkan sepenuhnya oleh pasukan Johor Darul Ta’zim bagi meraih kemenangan meskipun ia merupakan cabaran buat pengendali pasukan JDT iaitu Esteban Solari bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Kawasaki Frontale yang mempunyai reputasi besar dalam kempen ACL.

Live Streaming JDT FC vs Kawasaki Frontale ACL 28.11.2023 (Siaran Langsung)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan live streaming Kawasaki Frontale FC vs JDT FC ACL 2023 beserta siaran langsung dan keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini secara langsung:

Info Siaran Langsung Kawasaki Frontale FC vs JDT FC ACL 2023

🏆  | AFC CHAMPIONS LEAGUE (ACL) 2023
⚽  | KAWASAKI FRONTALE FC VS JDT FC
📆  | 28 November 2023 (Hari Selasa)
⏰  | 6:00 petang
🏟  | Todoroki Athletics Stadium

Video Live Streaming Kawasaki Frontale FC vs JDT ACL 2023


Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!👆👆
*Sila refresh browser sekiranya mengalami sebarang masalah teknikal

Keputusan Penuh Perlawanan Kawasaki Frontale FC vs JDT FC 

Dalam perkembangan yang sama, Portal myinfosukan turut akan mengemaskini keputusan penuh Kawasaki Frontale FC vs JDT FC ACL 2023 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

     JDT FC (0) - (5) KAWASAKI FRONTALE ⚽

⚽ Akihiro Ienaga 8' / Leandro Damião 50' / Marcinho 60' / Yu Kobayashi 69' / Miki Yamane 88'

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini 

No comments

Powered by Blogger.