Live Streaming Malaysia vs Syria Friendly Match 8.1.2024 (Siaran Langsung)

Live Streaming Malaysia vs Syria Friendly Match 8.1.2024 (Siaran Langsung)|AKSI perlawanan Friendly Match 2024 yang dinantikan peminat bolasepak tempatan dimana pasukan Syria bakal menentang skuad Malaysia. Perlawanan hebat ini akan diadakan pada tarikh 8 Januari 2024, hari Isnin mulai jam 1:30 pagi (waktu Malaysia) yang bertempat di Team Base Camp Doha, Qatar dalam aksi perlawanan Persahabatan (Friendly Match) tahun 2024. Berikut dikongsikan Live Streaming Syria vs Malaysia Friendly Match 2024 beserta keputusan penuh perlawanan.

Live Streaming Malaysia vs Syria Friendly Match 8.1.2024 (Siaran Langsung)

Sedia maklum, untuk rekod Malaysia yang kini menduduki tangga ke-130 dunia pernah menewaskan pasukan yang lebih tinggi kedudukannya termasuk Syria yang kini berada di tangga ke-91 dunia seperti yang disenaraikan dalam rangking FIFA. Objektif utama perlawanan persahabatan yang melibatkan pasukan Malaysia menentang Syria adalah sebagai persiapan terakhir skuad Harimau Malaya menghadapi saingan Piala Asia (2023/2024 AFC Asian Cup).


Live Streaming Malaysia vs Syria Friendly Match 8.1.2024 (Siaran Langsung)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan live streaming Malaysia vs Syria Friendly Match 2024 beserta keputusan penuh perlawanan yang akan dikemaskini secara langsung:

Info Siaran Langsung Malaysia vs Syria Friendly Match 2024

πŸ† | FRIENDLY MATCH 2024
⚽️ | MALAYSIA VS SYRIA 
πŸ“† | 8 Januari (Hari Isnin)
⏰ | 1:30 pagi (Waktu Malaysia)
🏟 | Team Base Camp Doha, Qatar

Video Live Streaming Malaysia vs Syria Friendly Match 2024


*Difahamkan aksi perlawanan melibatkan Malaysia vs Syria tidak disiarkan secara siaran langsung oleh mana-mana stesen penyiaran di Malaysia memandangkan perlawanan diadakan secara TERTUTUP. Sekiranya terdapat pautan (link) live streaming Malaysia vs Syria di internet, tim myinfosukan akan sertakan diruangan artikel dibawah.


Info Penting:
*Klik LINK live streaming yang disediakan diatas untuk tontonan secara online!πŸ‘†πŸ‘†
*Sila refresh browser sekiranya mengalami sebarang masalah gangguan teknikal

Keputusan Penuh Perlawanan Malaysia vs Syria

Dalam perkembangan yang sama, Portal myinfosukan turut akan mengemaskini keputusan penuh Syria vs Malaysia Friendly Match 2024 secara langsung (live score) sehingga tamat perlawanan:

              πŸ‡ΈπŸ‡Ύ SYRIA ( ) - ( ) MALAYSIA πŸ‡²πŸ‡Ύ 

*Sila refresh atau reload page ini untuk paparan keputusan terkini!

No comments

Powered by Blogger.