Senarai Penjaring Gol Terbanyak Piala FA Malaysia 2022

Senarai Penjaring Gol Terbanyak Piala FA Malaysia 2022|BILAKAH tarikh aksi perlawanan Piala FA Malaysia musim 2022 bakal membuka tirai? Siapakah yang bakal digelar penjaring gol terbanyak (Golden Boot) Piala FA Malaysia 2022? Untuk makluman anda, aksi kancah Piala FA Malaysia 2021 dijangka akan berlangsung pada bulan Februari 2020 yang melibatkan sebanyak 40 buah pasukan dari Liga Super, Liga Premier dan Liga FAM. Berikut dikongsikan Senarai Penjaring Piala FA Malaysia 2022 buat rujukan anda.

Senarai Penjaring Gol Terbanyak Piala FA Malaysia 2020

Pada musim lepas, pasukan Pahang telah dinobatkan selaku juara Piala FA Malaysia 2018. Manakala, bagi penjaring gol terbanyak musim 2018 adalah Rufino Segovia dari pasukan Selangor. Siapakah pemain yang bakal menjadi penjaring terbanyak Piala FA Malaysia musim 2020?

Senarai Penjaring Gol Terbanyak Piala FA Malaysia 2022

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan senarai penjaring gol terbanyak Piala FA Malaysia 2022 yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

   NAMA PEMAIN       PASUKAN        GOL
               -                                -                    -

*Akan dikemaskini

Info Penting:
*Senarai penjaring gol Piala FA Malaysia akan dikemaskini dari semasa ke semasa

Baca juga:

👉 Senarai Penjaring Gol Liga Super
👉 Senarai Penjaring Gol Liga Perdana Malaysia

Semoga perkongsian Senarai Penjaring Gol Terbanyak Piala FA Malaysia 2022 ini dijadikan panduan buat peminat setia bolasepak di Malaysia!

No comments

Powered by Blogger.